Sâmbătă, 16 mai 2015, începând cu ora 8.30, s-a dat startul pentru aventura off-road a primăveri! JCI Constanţa a organizat cea de-a 9-a ediție a binecunoscutului eveniment de business networking în aer liber – JCI PLAY 4×4

Prin acest eveniment o zi din viața voastră e transformată într-o zi a “oamenilor de afaceri la joacă“, unde aveți oportunitatea de a vă alătura antreprenorilor din Constanța și din toate zonele țării, oamenilor de afaceri pasionați de activitățile în aer liber și off-road.

Ediția a 9-a s-a desfăşurat pe un traseu ales a urmări zona de Sud a Dobrogei – o zona spectaculoasă ca peisaj, ce combină atât marea a putut fi observată de pe falezele superioare din zonele Tuzla/Costineşti, cât şi zona Lacului Limanu, pădurea Hagieni, traseul terminându-se la Mănăstirea Hagieni unde a avut loc premierea si masa festivă. Participanții la eveniment au lucrat în echipă, au aflat informații interesante despre trecutul meleagurilor noastre, au admirat peisaje memorabile, altfel spus au descoperit comorile Dobrogei. De asemenea, organizatorii au pregătit surprize pentru toți participanții. La toate acestea s-a adăugat interacțiunea cu oameni valoroși și o experiența off-road de neuitat.