JCI Constanţa a organizat sâmbătă 17 mai 2014, ediția a 7-a a proiectului „JCI Play 4×4„, o modalitate non-conformistă de a face business networking.

Organizatorii au ales un traseu off-road în Cheile Dobrogei cu treceri şi opriri pe la alte obiective turistice deosebite din această zonă: Lacul Tașaul, Gura Dobrogei, Peştera Liliecilor etc. Participanții au fost împărţiți în echipe și au avut de îndeplinit mai multe misiuni. Pe traseu s-au desfăşurat o serie de activităţi antrenante: jocuri de strategie şi de comunicare în cadrul fiecărei echipe formate.

Proiectul a urmărit să promoveze activitățile în natură și obiectivele ce pot fi vizitate pe traseul ales, unele locuri fiind accesibile doar pe teren accidentat. Participanţii la „JCI Play 4×4” au lucrat în echipă, au aflat informații interesante despre meleagurile Dobrogei și au admirat peisaje memorabile. “Sarea și piperul” evenimentului le-au constituit jocurile pe echipe care s-au derulat pe parcursul întregii zile, concepute de profesioniști în activități de team building, menite să faciliteze interacțiunea dintre participanți. Traseul ales de organizatori a fost ușor de parcurs de orice masină 4×4 dotată corespunzător. Pe parcursul traseului au fost şi zone în care s-a putut face off-road veritabil, pentru doritorii impătimiţi.